OTM Belgian Shippers' Council

Hackhathonhoofd logo met titel grote resoltie1

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Overzicht - Binnenvaart

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Neem deel aan Watertruck+ en bekijk wat het voor u kan betekenen

Bron: Watertruck+ - Luc Geerts – 15/12/17watertruckplus

Watertruck+ is een innovatief concept voor goederenvervoer op de kleine waterwegen dat aanvullend is op de traditionele binnenvaart. Het heeft onder meer tot doel de positie van de binnenvaart in het logistieke landschap te versterken. Daartoe werden volgens een innovatief design nieuwe, gestandaardiseerde, modulaire vaartuigen ontworpen die zowel individueel als in konvooi kunnen ingezet worden. Bijzondere aandacht ging daarbij uit naar de interoperabiliteit en uitwisselbaarheid van de vaartuigen op Europese schaal, lage emissiewaarden en instroom van varend personeel dat in een systeem van dagshiften zal tewerkgesteld worden.

Watertruck+ is een TEN-T project, medegefinancierd door het Europese Connecting Europe Facility Transport met een waarde van ongeveer 23 miljoen euro, waarvan maximaal de helft gesubsidieerd wordt door het Innovation and Networks Executive Agency (INEA) van de Europese Commissie. De private operatoren nemen minimaal 9,5 miljoen voor hun rekening, de Vlaamse overheid draagt 2 miljoen bij voor de projectcoördinatie.

Met dit bericht willen wij u informeren dat op de website van Watertruck+ de documenten met betrekking tot een derde marktverkenning voor het sluiten van een “construct to use” overeenkomst beschikbaar zijn.

Laatste oproep

Deze derde en laatste openbare oproep stelt marktpartijen in de gelegenheid om onder vooropgestelde voorwaarden in te tekenen, en mits goedkeuring door Watertruck+, deel te nemen aan het project. Voor zover het over nieuwe stromen en/of modal shift gaat, behoort een subsidiëring van de investering tot maximum 50% tot de mogelijkheden.

Wij nodigen u uit om deze documenten op hun website te consulteren via deze link.

Met eventuele vragen kunt u terecht bij de project manager Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

O.T.M Partners

uw logo

stream logo

uw logo

logo remant onderaan web300x135

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

rotra logo

logo timocom partner

uw logo

tlhub logo

transportandlogisticsantwerpen1