OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Overzicht - Hackathon

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

More information on or separate website www.logisticshackathon.beHackathon logo final transparent vector file

BE A VISITOR  AND FEEL THE VIBE DURING THE DAY (for free)

Actie – Dat is het codewoord, kom het gedurende de dag GRATIS meebeleven, zie de teams in actie en kom de sfeer opsnuiven. Dit kan op zowel op vrijdag 16 november (16u30-22u00) als op zaterdag 17 november (10u00-16u00). Uiteraard mag u geen extra informatie geven aan de deelnemers maar u kan wel al eens aanvoelen welke richting het uitgaat en zo inspiratie opdoen. U dient zich hiervoor wel te registreren via onderstaand document, mensen zonder registratie kunnen we helaas niet toelaten (print uw confirmatiemail af en breng deze mee als toegangsticket). More information on www.logisticshackathon.be

SCHRIJF U HIER IN ALS BEZOEKER GEDURENDE DE ZATERDAG voormiddag 10u-12u of namiddag 14u-16u

schrijfnuin


REGISTOR FOR THE GALA-NIGHT – CHOOSE THE WINNER  (19u00 - 01u00)

Registreer voor de gala-avond en laat u inspireren en bovenal u kiest de winnaar!
Kom het beleven en schrijf u vandaag nog in. OTM zal zorgen voor een inspirerende avond, op elk vlak. Het wordt een avond waar creativiteit en kwaliteit geen loze woorden zijn, we laten u genieten zowel culinair als inhoudelijk. Onze moderator Lieven Verstraete giet het allemaal in een mooi kleedje. Individueel inschrijven kost 165 euro excl. BTW of bekijk alle aantrekkelijke sponsorvoorwaarden op onze website www.logisticshackathon.be

SCHRIJF U HIER IN VOOR DE GALA-AVOND

schrijfnuinsponsors hackathon 27aug

First Logistics Challenge Hackathon by OTM 16-17/11/18 - Doe mee en laat u uitdagen!

Voor wie

Deelnemen is GRATIS maar inschrijven is verplicht. Iedereen mag deelnemen: of je nu student of professional bent, consultant of teamleader, individueel of onmiddellijk met een team (max 5 per team). Hoe meer, hoe liever! Ook Erasmusstudenten en mensen die liever in de Engelse taal pitchen zijn welkom, dit event is immers tweetalig (NL-ENG).
De redenen om mee te doen zijn daarom ook uiteenlopend. Sommige studenten scoren er hun eerste job mee, consultants en kleine zelfstandigen halen een nieuwe klant binnen en anderen doen het voor de eer. Iedereen leert er iets van bij en de meesten hebben de ervaring van hun leven. Een goed team bestaat namelijk niet alleen uit logistieke profielen maar wordt best aangevuld met marketeers, creatieve denkers, It-ers, ...enz. Hoe verscheidener uw team hoe beter uw slaagkansen, een leuke creatieve presentatie met een goed uitgewerkt en uitvoerbaar idee geeft natuurlijk het meeste kans op winnen.

Als bedrijfsteam

Deze sessies van intensieve samenwerking zijn ook een frisse wind voor medewerkers die graag buiten hun dagelijkse stramien denken en kunnen dan ook een soort van teambuilding zijn in een aangenaam kader. Uw bedrijfsteam verzamelt op een innovatieve wijze informatie en gebruikt deze voor het oplossen van de logistieke challenges. Oplossingen die wie weet ook in uw eigen supply chain kunnen worden uitgerold.


Als student

Je kan individueel inschrijven of reeds met een groepje vrienden. Hier geldt ook alweer de leuze, hoe diverser uw sterktes bij uw teamgenoten hoe groter uw kans op de jackpot! Individueel geregistreerde deelnemers voegen we bij de start samen. We voorzien hackathonbegeleiders die jullie meehelpen om naar resultaat toe te werken en alles in goede banen te leiden.
Welke profielen: Gedreven en creatief denkende mensen met heel verscheiden opleidingen, achtergronden en leeftijden die zich best samenvoegen in goede teams (neem misschien eens een wat oudere ervaren logistieker op in uw team). We denken hierbij onder andere aan logistieke bachelors en masters 1e 2e 3e jaars maakt niet uit. Ook bachelors toegepaste informatica, bachelors of science, duizendpoten, marketeers, expediteurs, bachelors internationaal management en uiteraard ook mensen zonder diploma maar met een gezonde geest, kortom laat u door uw opleiding niet beperken, ga ervoor!

schrijfnuinsponsors hackathon 27aug

Subcategorieën

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

rotra logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

tlhub logo

transportandlogisticsantwerpen1