OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Topcoaches voor Toptalent

Helpdesk

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Bron: OTM - Chantal Smet - 03/04/15t4tj

De 10 studenten in het unieke samenwerkingsproject tussen OTM, hogescholen en de bedrijfswereld zijn volop hun stages aan het verwezenlijken voor het unieke project T4T.
Deze 10 studenten zullen het stageschema van hun hogeschool volgen. Zoals in voorgaande jaren zullen de participerende bedrijven volop voordeel kunnen halen uit de stageopdrachten die zij hebben geformuleerd. Wat gaan deze 10 doen?

  •  Tereos met Topcoach Jochen De Pelecijn en Topstudent Bart Raes met als opdracht: 'Improve an existing tool for planning'.
  •  HaviLogistics met Topcoach Mario Geens en Topstudent Ilki Laevens met als opdracht: 'Paragon' strategische planning implementeren'.
  •  ECS met Topcoach Marleen Verstraete en Topstudent Ward Van Den Abeele met als opdracht: 'Equipment control next level'
  •  Dockx met Topcoach Mario De Bruyn en Topstudent Domin Deschutter met als opdracht: 'Bestaande magazijnen verhogen met nieuwe rekken en mezzaninestructuren, studie'.
  •  ESC met Topcoach Daniel Jaetsch en Topstudent Zakaria Ghanimi met als opdracht: 'Comparison of Green Freight Europe with similar initiatives'.
  •  Coca-Cola Enterprices Supply Chain met Topcoach Kristof Piette en Topstudent Matthias Martens met als opdracht: 'werkboek SAP opmaken'.
  •  Coca-Cola Enterprices Cooler Services met Topcoach Geert Mertens en Topstudent Michael Devriese met als opdracht: 'Revisieproject van Coolers omvormen naar een volledig flowproces'.
  •  Carglass met Topcoach Tim Berx en Topstudent Diederick Van De Casteele met als opdracht: 'Uitwerken testcase Europese dienstverleners'.
  •  Essers met Topcoach Ingrid Medats en Topstudent Rik Vanstreels met als opdracht: 'Evaluatie communicatie – tijdsmeting – flow –analyse packproces'.
  •  BASF met Topcoach Joost Naessens en Topstudent Floris Forrez met als opdracht: 'Redesign controleprocessen op de laadplaats'.

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

rotra logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

tlhub logo

transportandlogisticsantwerpen1