OTM Belgian Shippers' Council

hackathon3logo500pix

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Topcoaches voor Toptalent

Helpdesk

Slotevent Topcoaches 4 Toptalent zorgt alweer voor getekende contracten

slotevent2019Bron: OTM - T4T - Chantal Smet - 12/07/19

Stipt om 15u15 werden we verwelkomd door Frank Dierynck, Projectleider T4T. Hij sprak lovende woorden over de opzet en inhoud van het projecten en toonde zijn tevredenheid over de prestaties van de T4T-studenten van dit academiejaar.
Daarna was het de beurt aan Mevr Marina Swachten, stagecoördinator van de afdeling logistiek management aan de AP hogeschool in Antwerpen die er als docent op wees dat een deelnamecertificaat van T4T zeer zeker de deuren opent naar een hogere start in het logistieke bedrijfsleven.
Vervolgens gaven alle deelnemende studenten hun projectpresentatie. Kort en bondig en toch alleszeggend. Schitterende projecten op velerlei logistiek vlak werden gerealiseerd; van haalbaarheidsstudies tot implementaties van heatmaps, analyse en optimalisatie van data, process mapping.

Dirk Leemans - Colruyt Group

Dhr. Dirk Leemans Head Centre of Excellence Supply Chain Colruyt Group, één van onze topcoaches, die namens de deelnemende bedrijven sprak, gaf aan dat hij staat te popelen om terug een T4T-student te mogen begroeten voor het volgend academiejaar. Voor Colruyt Group waren de T4T projecten stuk voor stuk prachtige cases, die een zeer grote return hebben gegeven aan Colruyt, op die manier is het alleen maar een WIN-WIN situatie.
Tenslotte was er de uitreiking van de T4T-certificaten door OTM. Een papiertje dat de deur wijd openzet naar een schitterende logistieke toekomst!
Tijdens de receptie werd er nog nagenoten van een goede babbel bij een lekker hapje en drankje en vernamen we dat BASF zijn toptalent alweer een contract heeft aangeboden.
Een bijzonder geslaagde afsluiting van een wederom vruchtbaar academiejaar.
Heeft uw bedrijf ook interesse in deelname aan T4T, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de studenten van de 12e editie zetten hun tanden in hun topstage in het voorjaar van 2020.

logos T4T 11e editie

O.T.M Partners

nwLogoPortOfAntwerp

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

uw logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogistics2019