OTM Belgian Shippers' Council

hackathon3logo500pix

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

De door OTM & Air Cargo Belgium en DGLV uitgebrachte brochure is een succes!

dankzijjouBron: OTM – Chantal Smet – 10/01/20

OTM heeft samen met de Belgische luchtvrachtorganisatie Air Cargo Belgium en het Directoraat Generaal van de Luchtvaart een projectgroep opgericht om bij verladers awareness te kweken over de gevaren van niet-correct verzonden gevaargoed. Samen hebben we een brochure uitgebracht.
In ons artikel van 16/10/19 https://www.otmbe.org/infotheek/luchtvaart/2935-gevaargoed-in-de-luchtvracht-otm-en-partners-ontwierpen-brochure-voor-de-verlader  hebben we dit aangekondigd, de brochure werd ook reeds ‘vers van de pers’ op de Transport en Logistiekbeurs in Antwerpen verspreid. Tientallen van onze leden vroegen deze brochures al aan, de verlader heeft dus blijkbaar nood aan dit materiaal en dat kunnen we alleen maar bejubelen. Uiteindelijk proberen we op alle mogelijke manieren een meerwaarde te bieden voor onze leden-verladers. Mocht u zelf tegen iets aanlopen in uw supply chain en dit graag door de mensen van OTM laten behandelen en uitwerken laat het ons dan zeker weten. We bestaan voor en door jullie.

 Wenst u deze brochure ook te ontvangen?

Stuur ons dan een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen ze met plezier naar u op.

O.T.M Partners

nwLogoPortOfAntwerp

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

uw logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogistics2019