OTM Belgian Shippers' Council

hackathon3logo500pix

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Platformen voor vrijwilligers, zegen in Coronatijd

Bron: OTM – Chantal Smet - 20/03/20vrijwilligers

In deze crisistijden is het belangrijk elkaar te helpen. Velen onder ons zijn tijdelijk werkloos en hebben, mits de juiste veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, zin om te helpen waar nodig. We sommen daarom enkele initiatieven op waarbij uw hulp ten zeerste geapprecieerd is, zowel van thuis uit als op verplaatsing.

Agentschap zorg en gezondheid

Agentschap zorg en gezondheid roept artsen, paramedici en verpleegkundigen die ondersteuning willen bieden in de strijd tegen COVID-19. Deze profielen kunnen zich als vrijwilliger aanmelden via onderstaand formulier. https://www.zorg-en-gezondheid.be/aanmelding-medische-reserve-covid-19.

UZA zoekt nog steeds volk voor verschillende taken

Zo kan je bijvoorbeeld daar ook helpen bij logistiek, om heel wat middelen van A naar B te brengen. Het UZA zoekt ook administratieve talenten, of creatievelingen die behendig zijn met een naaimachine om stoffen mondmaskers te maken. Dat laatste kan je bovendien aan je eigen keukentafel doen. Het UZA zoekt ook babysitters voor de tijdelijke opvang van kinderen van personeelsleden en natuurlijk kunnen ook artsen en verpleeg- en zorgkundigen (in opleiding) zich aanbieden om te helpen. Bij vragen kan je terecht bij Claire van Heeswijk, coördinator externe vrijwilligerswerking, op het nummer 03 821 32 30 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Start-up Eventication wil steden en gemeentes gratis helpen in hun zoektocht naar vrijwilligers

Eventication zoekt mensen om oudere en zwakkere te helpen tijdens deze moeilijke periode. Eventication is een platform waarbij eventorganisatoren hun crew en vrijwilligersplanning kunnen automatiseren en beheren. Momenteel heeft het een pool van meer dan 10.000 vrijwilligers over heel België. Het bedrijf heeft hun platform nu aangepast zodat steden en gemeenten vrijwilligers makkelijk kunnen oproepen om te registreren en te beheren. https://www.eventication.com/

VDAB zal binnenkort een platform aanmaken voor gedeeld beheer

Op dit platform zullen mensen in tijdelijke werkloosheid zich kunnen aanmelden voor een job in die sectoren waar nu extra personeel nodig is. Nog even geduld en volg de website van de VDAB op https://www.vdab.be/

Alvast erg bedankt voor uw hulp!

O.T.M Partners

nwLogoPortOfAntwerp

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

uw logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogistics2019