OTM Belgian Shippers' Council

logistieke opleidingen1

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Een logistieke dienstverlener met een CO2 missie

OTM CO2 climateneutralgroupBron: Rotra - 12/01/16

Rotra compenseert 156.924kgs CO2 in 2015 met Rotra Green Footprint

Rotra Forwarding NV heeft met haar product Rotra Green Footprint 156.924 kgs CO2 gecompenseerd in 2015! Dit betreft compensatie van vrijgekomen CO2 bij 1.925 zendingen die Rotra heeft mogen verzorgen voor haar Green Footprint klanten in België. Voor de totale Rotra Groep is de gecompenseerde uitstoot 677.404 kgs CO2 geweest afgelopen jaar; dit is inclusief de gecompenseerde uitstoot die betrekking heeft op de wereldwijde activiteiten van Rotra’s vestigingen in Nederland.

Rotra streeft nadrukkelijk naar verduurzaming van haar dienstverlening. Met de ontwikkeling van voertuigen die voldoen aan de strengste milieunormen, het trainen van personeel en de aanleg van een eigen container terminal zet Rotra haar beleidsvisie om in concrete acties. Aangezien de ambitie 100% klimaatneutraal transport is, pakt Rotra samen met haar klanten de restuitstoot aan. Met Rotra Green Footprint biedt Rotra haar klanten de mogelijkheid zendingen wereldwijd 100% CO2-neutraal af te halen en af te leveren. Dit doet Rotra in samenwerking met de Climate Neutral Group. Iedere afzonderlijke klant die haar zendingen klimaatneutraal heeft laten verzorgen door Rotra ontvangt aan het eind van het jaar een certificaat met vermeld het aantal kilogram CO2 gecompenseerd. Rotra is al haar klanten bijzonder erkentelijk die een bijdrage hebben geleverd aan dit resultaat en streeft ernaar deze substantiële stijging in 2016 een positief vervolg te geven.

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogisticsantwerpen1