OTM Belgian Shippers' Council

beeld met logos Hackathon2 1

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Kent u IOTA al?

iotaBron: Crypto-insiders - Tijmen Bult - 02/05/19

IOTA, het cryptocurrency-project dat inspeelt op de behoeften die ontstaan als gevolg van de “Internet of Things (IoT)“-revolutie, is een van die projecten die een grote kans heeft om succesvol te zijn in de toekomst. Door een netwerk te creëren kunnen deze smart apparaten bijvoorbeeld elektriciteit of bandbreedte van elkaar kopen met behulp van de cryptocurrency. Dit maakt onder andere innovatieve ideeën zoals smart grids mogelijk.

Cryptocurrencie zonder blockchain

In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrencies is IOTA niet gebaseerd op een blockchain. IOTA werkt namelijk via een Directed Acyclic Graph, of DAG. IOTA’s netwerk heet de Tangle en kan dankzij de manier waarop het transacties verwerkt, miljarden transacties verwerken. Het protocol is op deze manier zeer makkelijk op te schalen, een vereiste wanneer het aankomt op het groeiende aantal IoT-apparaten dat IOTA gebruikt.
Alle verbonden apparaten moeten tenminste twee transacties goedkeuren voordat ze mee mogen doen binnen het netwerk. Dit is waar het protocol zijn verwerkingskracht vandaan haalt. Daarnaast kosten transacties dankzij deze manier van transactieverwerking helemaal niets!
Dankzij IOTA kunnen smart apparaten met elkaar communiceren en middelen zoals elektriciteit met elkaar verhandelen, waardoor het netwerk veel gebalanceerder kan werken. Volgens velen is IOTA dan ook een van die projecten die in de toekomst niet meer weg te denken zal zijn uit het IoT-landschap. Volgens de twitteraar Fevzii moeten bedrijven daarom nu al bezig zijn met het investeren in IOTA.

O.T.M Partners

nwLogoPortOfAntwerp

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

uw logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogistics2019