OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

SHIFT2RAIL

Bron: ESC - februari Shift2rail

SHIFT2RAIL staat voor het research- en innovatieprogramma, waarvoor de Europese spoorsector reeds in 2011 aan de voorbereidingen is begonnen. Het opzet van dit programma is om het spoorvervoor attractiever te maken voor zowel passagiers als vracht. Op 13 februari besprak de Commissie van het Europees Parlement voor Industrie, Research en Energy (ITRE) het ontwerprapport. Meer dan 100 organisaties (spoorproducenten, spoorondernemingen, infrastructuurbeheerders, onderzoeksinstituten, universiteiten en KMO's) zullen met hun expertise bijdragen tot de voorbereidende fase van SHIFT2RAIL.

Volgens Ms. Marjeta Jager van DG Move is dit initiatief van essentieel belang om meer passagiers en vracht op het spoor te krijgen. De Europese Commissie zal het voorstel zo snel mogelijk aannemen.
De Europese spooroperatoren (CER, UIC en EIM) hebben hun 'Rail Technical Strategy for the future European rail system (RTSE)' gepubliceerd. Dit moet mogelijk maken de focus te richten op het beantwoorden aan de verwachtingen van de klanten. RTSE ligt in dezelfde lijn als het SHIFT2RAIL-initiatief.

De European Shippers' Council (ESC), waarvan OTM deel uitmaakt, is van mening dat het SHIFT2RAIL-initiatiaf kan bijdragen tot de 'Single European Railway Area'. Evenwel moet dit aangevuld worden met het voorzien van attractieve spoordiensten, ten einde de objectieven van het Transport Witboek tegemoet te komen.

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

uw logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

uw logo

transportandlogisticsantwerpen1