OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

OTM niet blij met spoorstaking in de Antwerpse haven

haven.antwerpen

Bron: OTM - Willem Buitenkamp - 31/08/12

Als verladers zijn we gediend met correcte aan- en afvoerlijnen om zodoende onze goederen op het juiste moment, op de juiste plaats te krijgen. Dat is essentieel in het zaken doen, zeker omdat de klanten hun processen daarop aanpassen. In deze tijd word het transport heel kritisch bekeken. Dat gaat zover, dat toeleverende bedrijven zich soms naast de producent vestigen om maar te voorkomen dat de supply chain haperingen zou vertonen.

Dat is echter niet voor iedereen weggelegd en zeker niet wanneer het –bijvoorbeeld- gaat om containers die vanuit de zeehaven naar hun bestemming moeten worden vervoerd. Spoorvervoer speelt daarin een belangrijke rol en het is dan ook onbegrijpelijk dat de treinmachinisten in de Antwerpse haven een wilde staking zijn begonnen. Zoals vaker is het stakingsmiddel eerder oneigenlijk ten opzichte van het probleem en men is daarmee bezig zichzelf uit de markt te prijzen.

De leden van OTM willen dat hun containers en goederen worden vervoerd door een betrouwbare partner met betrouwbaar personeel. In sommige gevallen moeten de verladers nu extra kosten maken om hun goederen nog op tijd ter bestemder plaats te krijgen. Dit is niet de eerste keer maar kan ook niet oneindig doorgaan. Andere havens zitten op het vinkentouw en verladers willen dit soort problemen niet! Tijd voor onmiddellijk het werk weer aanvatten en de problemen rond de tafel bespreken in plaats van de gewaardeerde klant in de kou te zetten.

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

uw logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

uw logo

transportandlogisticsantwerpen1