OTM Belgian Shippers' Council

logistieke opleidingen1

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Nieuwe DHL app verhoogt de 'cold chain' visibiliteit

DHL LifeTrackBron: DHL – Bonn – 3/12/15
DHL Global Forwarding introduceert ‘cold chain tracking’, een gebruiksvriendelijke mobiele applicatie voor de industrie van Life Sciences & Healthcare - Gratis app nu beschikbaar voor iOS en Android.

DHL Global Forwarding, de lucht – en zeevracht specialist van de Deutsche Post DHL Groep, introduceerde gisteren haar nieuwe mobiele app LifeTrack. De gratis applicatie geeft gebruikers on-the-go toegang to DHL’s online cold chain tracking en management platform LifeTrack. Dit platform bezorgt aan klanten in de life sciences en healthcare industrie een overzicht van al hun zendingen, alerten m.b.t. mogelijke in-transit issues (zoals temperatuur schommelingen) en onmiddellijke support dankzij 24/7 toegang tot het advies van cold chain experten. De mobiele Lifetrack app is beschikbaar voor iOS en Android systemen en klaar om te downloaden via de respectievelijke app stores.

“Met deze LifeTrack app komen we tegemoet aan de noodzaak van onze klanten om meer visibiliteit te verkrijgen en toegang tot de belangrijkste bijzonderheden van onze browser versie, terwijl ze ‘on-the-go’ zijn.” zegt David Bang, Global Head of DHL Temperature Management Solutions / CEO LifeConEx, DHL Global Forwarding. “Onze mobiele applicatie biedt onze
klanten een onmiddellijk overzicht van de meest cruciale informatie, zoals temperaturen, interventies en beslissingen rond zendingen. En dit allemaal in een intuitief mobiel design.”
Bestaande klanten van DHL Thermonet en LifeConex services hebben toegang tot de app met dezelfde gegevens als voor de web browser versie. Eens ingelogd, toont de applicatie de
details van de zending, incl. routing, beweging ‘milestones’ en potentiële interventies.
Bij het voltooien van belangrijke logistieke gebeurtenissen of bij detectie van potentiële onregelmatigheden, informeert de app de gebruiker ook door het geven van details rond noodzakelijke maatregelen waar nodig. In geval er verdere support nodig is, kunnen de DHL cold chain experten 24/7 gecontacteerd worden, direct vanuit de app.
De LifeTrack app voegt de andere mobiele oplossingen toe, die DHL Global Forwarding, Freight de voorbije jaren hebben gelanceerd, om de efficiëntie van hun klanten en de transparantie van de zendingen te versterken. Voorbeelden van deze apps zijn de DHL ActiveTracing app, voor de track & trace van groupage zendingen en de Cargo Mobile Tracking app, voor het opvolgen van zee – en luchtvracht.
De LifeTrack app is beschikbaar op de gewone en officiële app stores op de verschillende platformen:
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/lifetrack-mobile/id945708247?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lifeconex.lifetrack1

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogisticsantwerpen1