OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Overzicht - Hackathon

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Be a thinker - Challenge yourself - Register here

First Logistics Challenge Hackathon by OTM 16-17/11/18 - Doe mee en laat u uitdagen!

Voor wie

Deelnemen is GRATIS maar inschrijven is verplicht. Iedereen mag deelnemen: of je nu student of professional bent, consultant of teamleader, individueel of onmiddellijk met een team (max 5 per team). Hoe meer, hoe liever! Ook Erasmusstudenten en mensen die liever in de Engelse taal pitchen zijn welkom, dit event is immers tweetalig (NL-ENG).
De redenen om mee te doen zijn daarom ook uiteenlopend. Sommige studenten scoren er hun eerste job mee, consultants en kleine zelfstandigen halen een nieuwe klant binnen en anderen doen het voor de eer. Iedereen leert er iets van bij en de meesten hebben de ervaring van hun leven. Een goed team bestaat namelijk niet alleen uit logistieke profielen maar wordt best aangevuld met marketeers, creatieve denkers, It-ers, ...enz. Hoe verscheidener uw team hoe beter uw slaagkansen, een leuke creatieve presentatie met een goed uitgewerkt en uitvoerbaar idee geeft natuurlijk het meeste kans op winnen.

Als bedrijfsteam

Deze sessies van intensieve samenwerking zijn ook een frisse wind voor medewerkers die graag buiten hun dagelijkse stramien denken en kunnen dan ook een soort van teambuilding zijn in een aangenaam kader. Uw bedrijfsteam verzamelt op een innovatieve wijze informatie en gebruikt deze voor het oplossen van de logistieke challenges. Oplossingen die wie weet ook in uw eigen supply chain kunnen worden uitgerold.


Als student

Je kan individueel inschrijven of reeds met een groepje vrienden. Hier geldt ook alweer de leuze, hoe diverser uw sterktes bij uw teamgenoten hoe groter uw kans op de jackpot! Individueel geregistreerde deelnemers voegen we bij de start samen. We voorzien hackathonbegeleiders die jullie meehelpen om naar resultaat toe te werken en alles in goede banen te leiden.
Welke profielen: Gedreven en creatief denkende mensen met heel verscheiden opleidingen, achtergronden en leeftijden die zich best samenvoegen in goede teams (neem misschien eens een wat oudere ervaren logistieker op in uw team). We denken hierbij onder andere aan logistieke bachelors en masters 1e 2e 3e jaars maakt niet uit. Ook bachelors toegepaste informatica, bachelors of science, duizendpoten, marketeers, expediteurs, bachelors internationaal management en uiteraard ook mensen zonder diploma maar met een gezonde geest, kortom laat u door uw opleiding niet beperken, ga ervoor!

schrijfnuinsponsors hackathon 27aug

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

rotra logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

tlhub logo

transportandlogisticsantwerpen1